Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει την μάχη της στο Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα δώσει το παρών ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επικοινώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη για να του κάνει γνωστό πως δεν θα δώσει το παρών. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος τον υπολόγιζε για το Προολυμπιακό τουρνούα, αλλά ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε αδυναμία λόγω κόπωσης.

Η πορεία του Ρογκαβόπουλου με την Μπασκόνια

Έπειτα από την πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα της Euroleague με την Μπασκόνια, ο Ρογκαβόπουλος θέλει να ξεκουραστεί το καλοκαίρι αφού έχει καταπονεθεί τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Ο Ρογκαβόπουλος φέτος είχε 29 συμμετοχές με τους Βάσκους στην Ευρωλίγκα, ενώ αγωνίστηκε και σε 26 ματς της Liga Endesa.

Στην Euroleague ο μέσος όρος του ήταν 6.1 πόντους και 1.7 ριμπάουντ, ενώ στην Ισπανία είχε 5.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.

Η Εθνική Ελλάδος και η θέση "3"


Η εθνική μας ομάδα διαθέτει στη θέση «3» που αγωνίζεται ο «Ρόγκα» τους Παπανικολάου και Παπαπέτρου και αυτοί αναμένεται να είναι οι παίκτες που θα... τραβήξουν το κουπί στο Προολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 του Παρισιού είναι ένας μεγάλος στόχος για την Εθνική Ελλάδος. θα τα δώσει όλα για να πάρει το εισιτήριο με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει καταστρώσει τα πλάνα του. Να σημειωθεί πως πέραν του Ρογκαβόπουλου, εκτός είναι και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.