Οι απρόσμενες συναντήσεις αθλητών στο αεροδρόμιο δίνουν και τα καλύτερα ενσταντανέ. Κάτι που έγινε και με την αποστολή των Ελλήνων αθλητών κατά την αναχώρηση τους για την Ρώμη όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Συναντήθηκε τυχαία με τον Ντάνιελ Ποντένσε και τα φλας των φωτογράφων άναψαν.

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την ιστορική κατάκτηση του Conference League, παρέμεινε μερικές μέρες στην Ελλάδα για μίνι διακοπές, αλλά και να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις.

Και σήμερα είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Πορτογαλία. Στο αεροδρόμιο η παρουσία του συνέπεσε με την ελληνική αποστολή που έφευγε για τη Ρώμη όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Όσοι αθλητές είδαν τον Ποντένσε του ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον ίδιο να το κάνει με χαρά και να τους εύχεται να πάνε καλά στα αγωνίσματα.

Ο Ολυμπιακός φέτος έγραψε ιστορία κατακτώντας το Conference League. Ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός του τίτλος, αλλά και ο πρώτος που παίρνει ελληνικός σύλλογος. Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν από τους πρωταγωνιστές σε αυτή την απίθανο πορεία.