Έγραψε με "χρυσά" γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκόσμιου τένις ο Γιανίκ Σίνερ, καθώς γίνεται ο πρώτος Ιταλός τενίστας που ανεβαίνει στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του ATP! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απόσυρήη του από το Roland Garros λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, είδε τον 22χρονο να τον "γκρεμίζει" από την κορυφή, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που έσπευσε να τον συγχαρεί μέσω ανάρτησής του στα social media!

Ο Σίνερ "εκθρόνισε" τον Τζόκοβιτς από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδίδει τα σκήπτρα της κορυφής στον Γιανίκ Σίνερ! Ο Σέρβος τενίστας που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Roland Garros και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο του θα δει τυπικά και επίσημα από τις 10 Ιουνίου το όνομα του Ιταλού τενίστα δίπλα από το Νο1, όταν και θα γίνει η ανανέωση των ATP rankings.

Ο Σίνερ τοποθετήθηκε όσον αφορά την αποχώρηση του Τζόκοβιτς από το Roland Garros, σχολιάζοντας: "Είναι απογοητευτικό, βέβαια, που αποσύρθηκε ο Νόβακ, του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο δυσκολευόμουν, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, και είμαι χαρούμενος που είμαι στα ημιτελικά. Ευχαριστώ την ομάδα μου που έκανε εφικτή τη διαδικασία. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν. Και χωρίς εσάς, παιδιά. Είναι ξεχωριστή στιγμή για εμένα και είμαι χαρούμενος που τη μοιράζομαι μαζί σας".


Ο Τσιτσιπάς συνεχάρη μέσω ανάρτησής του τον Σίνερ για την κορυφή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του θέλησε να επικροτήσει και να συγχαρεί τον Γιανίκ Σίνερ για την "εκτόξευσή" του στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Έλληνα τενίστα να μοιράζει συγχαρητήρια στον Ιταλό τενίστα μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

story_tsitsipas