Με μία μικρή... καθυστέρηση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2025, με τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν πως αναβάλλεται για λίγους μήνες αργότερα και τον Ιανουάριο του 2026.

Αναβολή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ελέω... Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων

Μία αλλαγή στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανακοινώνει επίσημα πως ενώ ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2025 δεν θα πραγματοποιηθεί τότε, αλλά θα πάρει παράταση για τις αρχές του 2026 και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο.

Ο λόγος είναι το καινούργιο φορμάτ που είναι έτοιμη να... λανσάρει στην αγορά η FIFA και ακούει στο όνομα ως... Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα περιέχει 32 ομάδες και θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2025 και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου 2025 και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών με δύο διοργανώσεις την ίδια χρονική περίοδο.