Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσπαθεί ακόμα να... συνέλθει από την "βόμβα" της δεκαετίας και την μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης! Στην Μαδρίτη το όνειρο πήρε σάρκα και οστά όπως και για τον ίδιο τον Γάλλου σούπερ σταρ που πραγματοποίησε έναν στόχο που είχε από μικρό παιδί με την αγαπημένη του ομάδα. Στα social media επικρατεί πανζουρλισμός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε να "τρελάνει" τα πράγματα περισσότερο και να σπάσει ένα απίστευρο ρεκόρ!

Ο Ρονάλντο σχολίασε το ποστ του Εμπαπέ με τη Ρεάλ και "έσπασε" κάθε ρεκόρ

Στην αρχή όταν και ανακοινώθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης, η ανάρτηση πήρε μέσα σ' ένα λεπτό  3.000.000 like. Καλά διαβάζετε! Όμως τα... σπουδαία δεν σταματούν εκεί.  Ο Γάλλος αστέρας είχε ποστάρει μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία όπου φορούσε τη ζακέτα της "Βασίλισσας". Φυσικά, ακολούθησε... πανικός από like και σχόλια όμως αυτός που φυσικά ήταν γραφτό να "σπάσει" κάθε ρεκόρ ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Tώρα είναι η σειρά μου να σε δω, ενθουσιασμένος που θα σε δω να φωτίζεις το Μπερναμπέου... Hala Madrid" έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος και το συγκεκριμένο σχόλιο συγκέντρωσε πάνω από 4.700.000 likes το οποίο αποτελεί ρεκόρ ως τα περισσότερα "μου αρέσει" σε σχόλιο.