Συνεχίζουν ακάθεκτοι την εντυπωσιακή και νικηφόρα πορεία τους στο Roland Garros τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς! Το ελληνικό δίδυμο με επιβλητική και κυρίαρχη εμφάνιση επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-) των Γάλλων Μάνουελ Γκινάρ και Γκρέγκορ Ζακ μέσα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά στο διπλό ανδρών του κορυφαίου γαλλικού τουρνουά.

Τα... σπουδαία δεν σταματούν εκεί αφού εξασφάλισαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Στα γήπεδα του Roland Garros θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των Ολυμπιακών Αγώνων, εκεί οπου τα δυο αδέρφια θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, να διακριθούν και να γράψουν τη δική τους "γαλανόλευκη" ιστορία!


Στους "8" του Rolans Garros τα αδέρφια Τσιτσιπά που ετοιμάζουν... βαλίτσες για Ολυμπιακούς Αγώνες

Το πρώτο σετ ήταν... ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια. Οι Έλληνες και οι Γάλλοι τενίστες "μονομάχησαν" μέχρι... τελικής πτώσης ωστόσο η νίκη ήρθε στο tie break εκεί όπου το ελληνικό δίδυμο ξεδίπλωσε την ανωτερότητα του και επικράτησε με 7-2. Το δεύτερο σετ ήταν... παράσταση για έναν ρόλο, με τον Στέφανο και τον Πέτρο Τσιτσιπά να "καθαρίζουν" με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση πρόκριση με 6-2 και 2-0 στα σετ.


Επόμενοι αντίπαλοι για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά οι Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Σάβιτς με φόντο την πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους του Roland Garros. Οι Έλληνες είχαν εξαιρετικά ποσοστά στο σερβίς κερδίζοντας το 82% των πόντων πίσω από το πρώτο (28/34) και το 61% πίσω από το δεύτερο (14/23), ενώ εκμεταλλεύτηκαν τις 3 από τις 4 ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για break.