Ο Ολυμπιακός... τρέλανε όλη την Ευρώπη με την ονειρική πορεία του στο Europa Conference League και την κατάκτηση του τροπαίου και έγινε πρώτο θέμα σε όλη την ευρωπαϊκή αθλητική επικαιρότητα! Όλοι "υποκλίθηκαν" στην ανωτερότητα των Πειραιωτών που έγραψαν ιστορία στον τελικό με την Φιορεντίνα και έδειξαν με την απόδοση τους στο χορτάρι το πόσο ήθελαν την ευρωπαϊκή κούπα, ανάμεσα σε αυτούς και δυο παλαίμαχοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές, Άλαν Σίρερ και Γκάρι Λίνεκερ!


Λίνεκερ και Σίρερ "υποκλίθηκαν" στο ευρωπαϊκό επίτευγμα του Ολυμπιακού

Οι δυο θρύλοι  Άγγλοι ποδοσφαιριστές, Άλαν Σίρερ και Γκάρι Λίνεκερ έχουν μια εκπομπή στο youtube όπου και σχολιάζουν τα αθλητικά δρώμενα και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η αναφορά στον ιστορικό θρίαμβο των Πειραιωτών. Οι δυο θρύλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια εστιάζοντας στο πόσο καλή και συμπαγής ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ενώ επισήμαναν πως ήταν εντυπωσιασμένοι από την αγωνιστική τους εικόνα.

Ο Λίνεκερ δήλωσε αρχικά πως: "Είδατε τις εικόνες; Απίστευτες εικόνες. Ήταν φοβερό αυτό που έκαναν (ο Ολυμπιακός). Ήταν μία φοβερή προσπάθεια από την πλευρά τους και το άξιζαν πολύ. Απίστευτη η αντίδραση του κόσμου (εννοεί ως προς το γήπεδο και όχι μόνο). Φοβερή".Ο Αλαν Σίρερ από την πλευρά του, ανέφερε πως: "Ήταν η πιο καλή ομάδα. Άξιζαν να νικήσουν. Ήμουν εντυπωσιασμένος όποτε τους έβλεπα. Πραγματικά καλή και συμπαγής ομάδα".