Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του παρκέ ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το μπρέικ που έψαχνε στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR και προηγείται με 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket League, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται στο γεμάτο ΣΕΦ την Παρασκευή (07/06 - 21:30).

Γεμάτο το ΣΕΦ στο δεύτερο τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και προηγήθηκε στη σειρά των τελικών της Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μία εντυπωσιακή πολυφωνία στην επίθεση με έξι παίκτες τους να είναι διψήφιοι.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι δύο καλύτεροι σκόρερ τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς έμειναν πιο χαμηλά με τον Άλεκ Πίτερς να  "κολλάει" στους οκτώ πόντους από την πρώτη περίοδο και τον Αϊζάια Κάνααν να φορτώνεται με φάουλ και να μη σκοράρει με τη συχνότητα που έχει συνηθίσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1sbkt6uop6x)

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ έκανε γνωστό μέσω των social media της ομάδας πως για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια, με τον κόσμο των Πειραιωτών να δείχνει τη στήριξη του στην αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Πάντα ΜΑΖΙ, πάντα στο πλευρό μας! Η ομάδα μας έκανε το break στον πρώτο τελικό της Basket League και οι φίλαθλοί μας έκαναν ένα ακόμη SOLD OUT! Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό (07/06 - 21:30) εξαντλήθηκαν! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0." , ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους οπαδούς της."