Ένας από τους παίκτες που έκανε φοβερά πράγματα τη χρονιά που πέρασε στη Euroleague ήταν αναμφίβολα ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, με τον μπασκετμπολίστα της Μπασκόνια να πραγματοποιεί κι ένα εντυπωσιακό triple double κόντρα στην Βιλερμπάν.

Κοντά στο "μπαμ" στη Euroleague o Ερυθρός Αστέρας με τη μεταγραφή ΜακΙντάιρ

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της νέας χρονιάς είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ερυθρός Αστέρας πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ από την Μπασκόνια.

Ο Αμερικάνος γκαρντ - που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνική Βουλγαρίας - στην πρώτη του χρονιά στη Euroleague πραγματοποίησε απίστευτες εμφανίσεις, ενώ ήταν ο δήμιος για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR με δύο απίστευτα buzzer beater στο φινάλε.

Οι αλλαγές στο ρόστερ της Μπασκόνια φέρεται να αλλάζουν τα δεδομένα για την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ και της νέας χρονιάς, με τον Ερυθρό Αστέρα να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως στο συμβόλαιο του υπάρχει buy - out και είναι έτοιμος να το καταθέσει για να τον αποκτήσει.

Ο ΜακΙντάιρ έκανε κι ένα... άπιαστο ρεκόρ στην αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν, όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα με triple double έχοντας 11 πόντους, 11 ριμπάουντ αλλά και 20(!) ασίστ, μία επίδοση που δύσκολα θα... σπάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Miller-McIntyre makes history with assist record, triple-double!


Στην rookie του σεζόν στη Euroleague είχε 9,6 πόντους, 7,3 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ, ενώ στα play - in της διοργάνωσης ανέβασε κατακόρυφα τα νούμερα του κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βίρτους Μπολόνια, έχοντας 20 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 7,5 ασίστ στις δύο αυτές αναμετρήσεις.