Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κίλιαν Εμπαπέ πάτησε ξανά χορτάρι με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας και έμοιαζε πιο απελευθερωμένος από ποτέ, δίνοντας δύο ασίστ στους συμπαίκτες και σκοράροντας ένα γκολ κόντρα στο Λουξεμβούργο στο φιλικό πριν από το Euro 2024

Σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον θείο του Εμπαπέ σε φιλικό πριν από το Euro 2024

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η πρώτη εμφάνιση του Κίλιαν Εμπαπέ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των "μερέγχες". Ο Γάλλος σούπερ σταρ αγωνίστηκε με τα χρώματα της χώρας του κόντρα στο Λουξεμβούργο στο φιλικό πριν από το ξεκίνημα του Euro 2024.

Ο Εμπαπέ έμοιαζε διαφορετικός, έχοντας λιγότερο πλέον άγχος για τα σενάρια που τον ακολουθούσαν για την επόμενη ομάδα του και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Γαλλία, καθώς συμμετείχε και στα τρία γκολ της ομάδας του με δύο ασίστ και ένα γκολ.

France vs Luxembourg 3-0 Highlights & All Goals 2024 HD


Αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε με τα χέρια του τον ουρανό και το αφιέρωσε στον θείο του, Άλεξ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή.