Με τη Euroleague να ολοκληρώνεται και τον Παναθηναϊκό AKTOR να επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις για μεταγραφές, με τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Ερυθρού Αστέρα που έχει μπει δυνατά στο καλοκαιρινό παζάρι.

Για μεταγραφή του Κάνααν στον Ερυθρό Αστέρα μιλούν ΜΜΕ της Σερβίας 

Ο Ερυθρός Αστέρας προηγείται με 1-0 στις νίκες της Παρτιζάν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Σερβίας, με το δεύτερο παιχνίδι να διακόπτεται λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς των "ασπρόμαυρων".

Μετά το δημοσίευμα που ανέφερε πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ακόμη ένα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας και αφορά τον Αϊζάια Κάνααν, με το συμβόλαιο του Αμερικάνου να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ifyjkczozl)
Ο Ολυμπιακός φέρεται πως θέλει να αλλάξει τα πράγματα στην περιφέρεια του, αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμη, μιας και υπάρχουν οι αγώνες της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν το μπρέικ στην πρώτη αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Σερβίας πάντως, ο Κάνααν φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, αλλά αυτή τη φορά του Ερυθρού Αστέρα, με τις δύο πλευρές να έχουν αποφασίσει να υπογράψουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας.