Είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών στον στίβο και σίγουρα εκείνος που έχει αφήσει το στίγμα του στο άλμα εις μήκος. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι γεννημένος για να προσφέρει συγκινήσεις και... γέλιο στον κόσμο που τον παρακολουθεί την ώρα που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμάζεται με... διλήμματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Μιλώντας κανείς για τον Μίλτο Τεντόγλου, όλοι θα ήθελαν σε κάτι να του μοιάσουν, με τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει είτε σε αγωνιστικό είτε σε προσωπικό επίπεδο να είναι εμφανή. Ο Έλληνας πρωταθλητής τέθηκε σε μία... περίεργη δοκιμασία και απάντησε σε κάποια διλήμματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ελάχιστοι ίσως θα επέλεγαν αντί να πάρουν δεύτερο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, να κάνουν πανελλήνιο ρεκόρ με μία τέταρτη θέση, αλλά στον Μίλτο αρέσουν τα ρεκόρ και γι' αυτόν τον λόγο το επέλεξε, αφήνοντας το στίγμα του για ακόμη μία φορά.

Στην ερώτηση αν επιλέγει να ξυπνάει στις 6 το πρωί κάθε μέρα για έναν μήνα ή να του γκρινιάζει η σύντροφός του, ο Έλληνας πρωταθλητής αποφάσισε όσο δύσκολο κι αν είναι για εκείνον να βρίσκεται στο... πόδι κάθε μέρα ακόμη κι αν είναι τα... ξημερώματα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σίγουρα δεν πρόκειται να κάνει κανέναν να βαρεθεί με τις συνεντεύξεις του, αλλά σίγουρα θα επιιλέξει να δώσει 10.000 αυτόγραφα από το να... στηθεί μπροστά στην κάμερα και να μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1so3m0sd40p)