Ένας από τους παίκτες που περίμενε πολλά περισσότερα η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά από εκείνον είναι αναμφίβολα ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο έμεινε στην ομάδα παρά τις πολλές προτάσεις για μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.

Αναγκαστική αλλαγή ο Λιβάι Γκαρσία και... άγχος στην ΑΕΚ

Ήταν ο κυριότερος λόγος που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2022-23 στη Super League, στην πρώτη χρονιά του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της "Ένωσης". Ο Λιβάι Γκαρσία έχασε την ορμή με τους συνεχείς τραυματισμούς και τώρα φέρεται να αντιμετωπίζει ακόμη έναν.

Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 κόντρα στη Γρενάδα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο ύστερα από συνεχόμενα χτυπήματα που δέχθηκε από τους αντιπάλους του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει, δημιουργώντας απορίες στην "Ένωση" για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μιας και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μαζευτεί η ομάδα για ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά για τους αγώνες του Europa Conference League.