Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το μπρέικ στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League και απέκτησε προβάδισμα για τον τίτλο, με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν μία εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας πολυφωνία στην επίθεση.

Τα λόγια του Μπαρτζώκα για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ και του Μόουζες Ράιτ στη ρακέτα του Ολυμπιακού, αλλά... χτύπησε στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού στους ψηλούς και κατάφερε να οδηγήσει με το κοουτσάρισμά του τους "ερυθρόλευκους" στην... άλωση του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τόνισε πως πρέπει να έχουν την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν.

"Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό.

Όμως, ακούστε… Ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε, βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή".