Η βαριά ατμόσφαιρα μίας ηττημένης ομάδας σε έναν ημιτελικό Champions League, ειδικά αν αυτή έρχεται με τον τρόπο που την βίωσε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Προ Ρέκο στην Γκζίρα της Μάλτας, δεν επιτρέπει απολύτως την παραβίαση της προσωπικής στιγμής. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι", με την εξαίρεση των πρώτων 6 λεπτών και 40 δευτερολέπτων, ήταν απολύτως ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που έχει κατακτήσει τρία διαδοχικά Champions League, κάτι που έκανε τον (Κροάτη) Χρβόγε Κόλιανιν να επιδαψιλεύσει ιδιαίτερο έπαινο στον (Κροάτη) ομόλογό του της Προ Ρέκο, Σάντρο Σούκνο, λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. 

Ο Κόλιανιν μίλησε στο parapolitika.gr και τουλάχιστον ήταν ψύχραιμος, τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες με δυσκολία κινούνταν και το μόνο που ήθελαν ήταν να μπουν στο πούλμαν και να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους. Ο Ολυμπιακός πλησίασε πολύ και οι πολίστες του θα οικτίρουν διάφορες στιγμές του παιχνιδιού, καμία σχέση με τα δύο πέναλτι που έχασαν οι Δήμου (ο οποίος έπαιξε στο μάξιμουμ σε όλη τη διάρκεια του ματς) και Γκίλλας στην ψυχοφθόρο διαδικασία. 


Ο Χρβόγε Κόλιανιν στο parapolitika gr


Χρβόγε Κόλιανιν: "Θα έρθουν φρέσκα πρόσωπα" 

Ο Κροάτης τεχνικός, που φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού τη σεζόν 2011-12 και προτιμήθηκε να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον, με παίκτες που βρίσκονται στα καλύτερά τους χρόνια και άλλους που ψάχνουν ένα τελευταίο ανκόρ στο Champions League, είπε ότι όταν φτάνει ένα παιχνίδι στη διαδικασία είναι δυνατόν να γίνουν τα πάντα, ενώ σχολίασε πως νιώθει περηφάνια για την ομάδα. Τόνισε, επιπλέον, ότι πρόκειται να γίνουν προσθήκες και "να έρθουν φρέσκα πρόσωπα", για να "προσπαθήσουμε να το κάνουμε του χρόνου". 

"Δεν κρύψαμε από πριν ότι μπορούσαμε να νικήσουμε την Προ Ρέκο", σχολίασε και όπως αποδείχθηκε στην πισίνα της Γκζίρα, αυτό ισχύει. Η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως, επιβίωσε και παίζει απέναντι στη Φερεντσβάρος (7/5-22:00) για το τέταρτο διαδοχικό Κύπελλο Πρωταθλητριών της.