Οι τελικοί της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού άρχισαν με κραυγές διαμαρτυρίας για τους διαιτητές, οι αβροφροσύνες έμειναν στο συρτάρι και τα επεισόδια που αναμένεται να παιχτούν κατά τη διάρκειά τους είναι πολλά. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, συγκεκριμένα, φέρεται να απέστειλε επιστολή στον αθλητικό δικαστή και να ζητάει την τιμωρία του Έργκιν Αταμάν. Επιπλέον, ζητά την ποινή και του διευθυντή επιχειρήσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όχι επειδή είπε κάτι, αλλά διότι ένευσε καταφατικά όταν ο Αταμάν ξεσπάθωσε κατά των διαιτητών του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1scf6rkontd)

Ολυμπιακός: Τι αναφέρεται στην επιστολή


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απέστειλε επιστολή την οποία υπογράφει ο γενικός διευθυντής της, Νίκος Λεπενιώτης. Ζητά ποινή του Αταμάν διότι "δυσφημεί βαθύτατα και ευθέως το ελληνικό πρωτάθλημα". Τονίζει, δε, το εξής: «Κατηγορεί αυθαίρετα και συκοφαντικά πως εκ προθέσεως ελήφθησαν λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού". Και υπογραμμίζει: "Δυσφημεί, προσβάλει και θίγει το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη του Ολυμπιακού, την οποία εμφανίζει ως μετέχουσα σε εγκληματική οργάνωση. Υποθάλπτει και υποκινεί την άσκηση βίας, φραστικής και όχι μόνο, εις βάρος των διαιτητών".

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος τελικός της Basket League είναι προγραμματισμένο να γίνει στο κατάμεστο ΣΕΦ την Παρασκευή 7 Ιουνίου (21:30)