Μετά τη... γυριστή που έκανε η νυν διοίκηση της Φενέρμπαχτσε στον Αζίζ Γιλντιρίμ με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο συνεργάτης και τελευταίος εισελθών στο ΔΣ του συλλόγου Ατζούν Ιλίτζαλι, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εις βάρος του πρώην και υποψήφιου προέδρου της Φενέρ. 

Συγκεκριμένα, ο Ιλιτζαλί μηνύει τον Γιλντιρίμ για 10.000.000 λίρες, Ο Γιλντιρίμ έχασε κατά κράτος τη μάχη με τον Κοτς για τον Μουρίνιο. Είχε τονίσει πως ήταν απόκτημα του ίδιου, ενόψει των επικείμενων εκλογών. Όμως, Κοτς και Ιλίτζαλι βρέθηκαν στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League, τον έκλεισαν... μπαμ μπαμ και μία ημέρα αργότερα έγινε η παρουσίασή του, που κατοχυρώνεται στον νυν πρόεδρο. 

Το πιθανότερο είναι πως αυτό εξόργισε τον Γιλντιρίμ, που εκτόξευσε πυρά εις βάρος και του Ιλίτζαλι. 




Φενέρμπαχτσε: Τι είπε ο Ιλιτζαλί για τον Γιλντιρίμ


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τόνισε το εξής: "Δεν μπορώ να καταλάβω τον Αζίζ. Όταν άλλαξε ο πρόεδρος, ο Γιλντιρίμ έγινε εχθρός μου. Βοηθούσα τον σύλλογο όταν ο Γιλντιρίμ ήταν εκεί.

Ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί μου μέχρι πριν 5-6 μέρες, τώρα άρχισε να λέει ασύλληπτες συκοφαντίες. Δεν έχει συνείδηση; Αζίζ Μπέη, μπορείς να με συκοφαντήσεις. λλά δεν μπορείς να συκοφαντήσεις τη Φενέρμπαχτσε. Διαμαρτύρεστε για τον σύλλογο για τη μεταγραφή του Ιρφάν Τσαν. Τώρα λες \Έδωσαν λεφτά στον μάνατζερ ανοιχτά'. Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ δεν θα τα ξεχάσουν αυτά.

Ο Γιλντιρίμ λέει για το διαβατήριο που έχω της Δομινικανής Δημοκρατίας... Αν κάποιος άλλος έκανε αυτό που μου έκαναν, θα μιλούσα πολύ σκληρά, αλλά τελικά δεν θέλω να πω τίποτα σε κάποιον που ήταν πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε". 

O Ιρφάν Τσαν, που αναφέρεται, είναι ο Καβεχτσί, που ανανέωσε τη συνεργασία του την Τρίτη με τη Φενέρ ως το 2028. Ο Γιλντιρίμ έχει χάσει πολύ έδαφος το τελευταίο εξαήμερο.