Το Game 2 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR "κλέβει" την παράσταση στο σημερινό (07/06) αθλητικό πρόγραμμα. Οι "ερυθρόλευκοι" που έκαναν break με το... καλημέρα στο ΟΑΚΑ και προηγούνται 1-0 θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το 2-0 στη σειρά στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΣΕΦ για να έχουν το πάνω... χέρι για τον τίτλο, ενώ οι "πράσινοι" θέλουν να... απαντήσουν και να ισοφαρίσουν σε 1-1 για να πάρουν ξανά πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Για το 2-0 ο Ολυμπιακός, για την... απάντηση ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:30, ΕΡΤ3) στο ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών της Basket League, σε έναν αγώνα που δεν θα... πέφτει καρφίτσα, καθώς ανακοινώθηκε sold-out από τους Πειραιώτες. Οι "ερυθρόλευκοι"... έσπασαν την έδρα του αντιπάλου τους επικρατώντας με 89-84, έκαναν το 1-0 και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους που θα "βράζει" από τους χιλιάδες φιλάθλους για να κάνουν το 2-0 που θα τους φέρει πολύ κοντά στον τίτλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1sbkt6uop6x)
Οι "πράσινοι" που δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το "κάστρο" τους στο Game 1 και φάνηκαν πιο ανέτοιμοι, θέλουν να... απαντήσουν με break και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών σε 1-1 για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώτος τελικός άλλωστε ήταν... επεισοδιακός, καθώς είχε αποβληθεί ο Εργκίν Αταμάν που είχε  εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία, ενώ ο Ολυμπιακός ζήτησε την τιμωρία του Τούρκου προπονητή, της ομάδας και στελέχους της ΚΑΕ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1scf6rkontd)

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Μουσταφά Φαλ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράιτ, Μπραζντέικις, Σίκμα, καθώς δεν είναι δηλωμένοι στο πρωτάθλημα. Για τον Παναθηναϊκό AKTOR δεν υπάρχουν απουσίες, ωστόσο μένει να φανεί ποιον από τους Λούκα Βιλντόσα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι θα "κόψει" ο Εργκίν Αταμάν λόγω του περιορισμού παρουσίας 6 ξένων παικτών στην αποστολή.


Η ώρα και το κανάλι του δεύτερου τελικού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, ΕΡΤ3)