Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν που τον βρήκε... αγκαλιά με την κούπα της Premier League, απολαμβάνει τις διακοπές του, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ και τη Βοστώνη! Ο 53χρονος τεχνικός που είχε συναντηθεί και με τον προπονητή των Σέλτικς, Τζο Μαζούλα την παραμονή της έναρξης των NBA Finals, βρέθηκε στο TD Garden για να δει από κοντά το Game 1 των Κελτών με τους Μάβερικς και φυσικά "έκλεψε" την παράσταση και πρωταγωνίστησε στους φωτογραφικούς φακούς!


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα "έλαμψε" στο Σέλτικς - Μάβερικς των NBA Finals

O Πεπ Γκουαρδιόλα που απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά το κλείσιμο της σεζόν, βρίσκεται στη Βοστώνη όπου και δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στο TD Garden για να παρακολουθήσει δια ζώσης το Game 1 των τελικών του NBA ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μάβερικς στο οποίο οι Κέλτες θριάμβευσαν και έκαναν το 1-0. Ο πρωταθλητής Αγγλίας μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και φυσικά τον "τσάκωσε" από νωρίς ο φακός!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1tfcszco50h)
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός την παραμονή της έναρξης των NBA Finals είχε βρεθεί στο Boston Garden που και συναντήθηκε με τον προπονητή των Σέλτικς, Τζο Μαζούλα με τον οποίο συνομίλησε, σε μία συνάντηση... μεγατόνων μεταξύ δυο κορυφαίων στο είδος τους και στα αθλήματα τους, προπονητών.