Το "μενού" των σημερινών (07/06) αθλητικών μεταδόσεων, πέρα από το μπάσκετ, έχει ποδόσφαιρο και μάλιστα με "ελληνικό" χρώμα, αλλά και το μεγάλο... ραντεβού του στίβου! Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Γερμανία, σ' ένα δυνατό τεστ για τα "πάντσερ" πριν από την εκκίνηση του Euro 2024 στο Borussia Park στο Γκλάντμπαχ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ξεχωρίζουν στις συμμετοχές της πρώτης μέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που ξεκινά σήμερα (07/06) στη Ρώμη και ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα τα δώσει... όλα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του μήκους στη 13:55, ενώ η Ελληνίδα αθλήτρια θα δοκιμαστεί στον τελικό των 20 χλμ. βάδην στις 19:35, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Δυνατό φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία πριν από το Euro 2024

Η Εθνική Ελλάδος αν και δεν θα βρίσκεται στο Euro 2024, θα αντιμετωπίσει σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα την οικοδέσποινα Γερμανία, η οποία θα κάνει μια δυνατή πρόβα "τζενεράλε" ενόψει της συμμετοχής της κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Borussia Park στο Γκλάντμπαχ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45, ενώ θα μεταδοθεί τόσο από το NOVASPORTS PRIME όσο και από το ελεύθερο κανάλι του ALPHA.

Αυτή θα είναι η 10η φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, ενώ θα είναι η δεύτερη που το ματς θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Την τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες ήταν στις 22 Ιουνίου 2012 για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Γκντανσκ. Η "γαλανόλευκη" αποστολή θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι και τις 10 Ιουνίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό την Αυστρία για να δώσει φιλικό με τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου.

Η 26άδα της Εθνικής για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης

Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Ντόη

Μέσοι: Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Τσιγγάρας

Επιθετικοί: Μασούρας, Τζόλης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Δουβίκας



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

10:30 ΕΡΤ2 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

13:00 ΕΡΤ2 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

15:30 Eurosport 1 Ρολάν Γκαρός Τένις

19:35 ΕΡΤ2 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

21:30 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR Basket League

21:45 ALPHA, Novasports Prime Γερμανία – Ελλάδα Φιλικός Αγώνας

21:45 Novasports Premier League Αγγλία – Ισλανδία Φιλικός Αγώνας

22:00 ΕΡΤ2 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου