Ο  Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται μια... ανάσα από την μεταγραφή του στην Κρουζ Αζούλ! Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός θα αποχωρήσει από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και θα μετακομίσει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό για τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Το deal μεταξύ των δυο πλευρών παρουσιάζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ως "κλεισμένο" και ανέρχεται στα 10.000.000 δολάρια έως το 2028, κάτι που "μεταφράζεται" στα περίπου 9.200.000 ευρώ! Αν επιτευχθεί η συμφωνία τότε θα γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα αγωνιστεί στη Liga MX!

Ο Γιακουμάκης παίρνει μεταγραφή στην Κρουζ Αζούλ για 10 εκατομμύρια δολάρια

Έτοιμος να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης το οποίο θα τον βρει στο... Μεξικό και μάλιστα με πολύ καλό συμβόλαιο που "αγγίζει" τα 10.000.000 ευρώ στην Κρουζ Αζούλ και θα είναι σε ισχύ έως το 2028. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας στράικερ θα μεταβεί στο Μεξικό προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.


Αν επιτευχθεί το deal, τότε ο Γιακουμάκης θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη Liga MX! Ο 29χρονος φορ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στο MLS και κατάφερε να βγει ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας το 45,78% των ψήφων, ξεπερνώντας μάλιστα τον σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στο MLS, ο Γιακουμάκης έχει πετύχει 24 γκολ σε 40 αναμετρήσεις, επιδόσεις που αν μη τι άλλο προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών μνηστήρων". Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ τον είχε αποκτήσει από τη Σέλτικ τον Φεβρουάριο του 2023 βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 4.000.000 ευρώ.