Μετά τον Γιώργο Γιακουμάκη, η Κρουζ Αζούλ φέρνει στο μεταγραφικό της προσκήνιο και τον Ορμπελίν Πινέδα! Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφος του μεξικανικού δικτύου Linea de 4, η μεξικανική ομάδα έχει.... χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ με πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού της "Ένωσης"! Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους" έως το καλοκαίρι του 2027. Δεν συζητούν ούτε διαπραγματεύονται την παραχώρησή του οι "κιτρινόμαυροι" που απορρίπτουν όλες τις προτάσεις για τον παίκτη.

H Kρουζ Αζούλ κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Πινέδα

Στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του Μεξικού, η οποία, όπως έκανε γνωστό δημοσιογράφος του τηλεοτπικού δικτύου Linea de 4, έχει καταθέσει πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην "Ένωση" για να τον κάνει δικό της. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος έχει συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους" έως το 2027, ενώ τη φετινή σεζόν σε 44 ματς σκόραρε τέσσερα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.


Ο Πινέδα αποτελεί για την ΑΕΚ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, αφού δαπάνησε το ποσό των 6.500.000 για να τον κάνει δικό της. "Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε δύο σπουδαίες σεζόν στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, τη μία μάλιστα αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, και έχει πρόταση εκατομμυρίων από την Κρουζ Αζούλ για να επιστρέψει. Ήδη ο Πινέδα έχει απορρίψει άλλες προτάσεις για να γυρίσει, για παράδειγμα από την Τολούκα, την Τσίβας, τη Μοντερέι. Τώρα το σκέφτεται διότι τον θέλει η Κρουζ Αζούλ", ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxccjwycr675)
Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν προτίθεται και ούτε έχει σκοπό να αφήσει τον παίκτη να φύγει, καθώς αποτελεί έναν εκ των ποδοσφαιριστών-κλειδιά που έχει θέση βασικού και είναι αναντικατάστατο μέλος για τον Ματίας Αλμέιδα. Έτσι, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την παραχώρησή του και απορρίπτει κάθε πρόταση.