Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στο φιλικό του Τρίνινταντ και Τομπάγκο με τη Γρενάδα που τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή "πάγωσε" το στρατόπεδο της ΑΕΚ καθώς υπήρχαν φόβοι για πρόβλημα στην μέση! Ο επιθετικός της "Ένωσης" υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τα αποτελέσματα του να ανακουφίζουν τους "κιτρινόμαυρους" καθώς δεν έδειξαν κάτι ανησυχυτικό! Θα προφυλαχτεί από τον επόμενο αγώνα της εθνικής του ομάδας.

Τέλος καλό όλα καλά με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία τα οποία έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Παρ' όλα αυτά, ο στράικερ της ΑΕΚ που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με τη Γρενάδα, κρίθηκε ορθό να προστατευτεί από τον επόμενο αγώνα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω. 

Έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι της "Ένωσης" είχαν έρθει άμεσα σε επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας του Λιβάι Γκαρσία και με τον ίδιο τον παίκτη προκειμένου να είναι ενήμεροι για το πως κυλούν τα πράγματα και για το ποιες είναι οι εκτιμήσεις τις κατάστασης του. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" είναι προγραμματισμένη για τιε 23 Ιουνίου.