Δεν το... κουνάει από το Πριγκιπάτο ο Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφοο οποίος αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τη Μονακό και αναμένεται να υπογράψει "μυθικό" συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων και θα ανέρχεται στα 9.000.000 ευρώ! Οι... μνηστήρες για τον MVP της φετινής Euroleague πάντως είναι... πολλοί!

Ανανεώνει με τη Μονακό για τρία χρόνια ο Μάικ Τζέιμς και ποσό... μαμούθ

Ο δημοσιογράφος του Bebasket, Γκαμπριέλ Πάντελ - Ζουβέ μέσω ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, αποκάλυψε ότι ο Μάικ Τζειμς θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μονακό η οποία του προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο αξίας 9.000.000 ευρώ το οποίο θα του αποφέρει ετησίως 3.000.000 ευρώ.


Οι Μονεγάσκοι θέλουν να "δέσουν" για ακόμη τρία χρόνια τον Αμερικανό γκαρντ στην ομάδα τους και να μην τον αποχωριστούν μιας και ο ίδιος είναι το βασικό τους επιθετικό γρανάζι και ο παίκτης που πέρα από MVP της φετινής Euroleague, φιγουράρει και στην κορυφή των κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης.

Τη φετινή σεζόν, ο Τζειμς μέτρησε 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής.