Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό (21:30) στο ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών της Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν να κάνουν το 2-0 μετά το break στο ΟΑΚΑ και τους "πράσινους" να έχουν ως κύριο μέλημα τους την ισοφάριση για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε αυτή τη φορά να αφήσει εκτός τον Λούκα Βιλντόσα που ήταν στην 12αδα του πρώτου τελικού και να συμπεριλάβει στην εξάδα των ξένων τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Μπαλτσερόφσκι στη θέση του Βιλντόσα στο Game 2 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό

Αν και ο Λούκα Βιλντόσα είχε προτιμηθεί έναντι του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στο Game 1 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όπου και εντέλει δεν κατάφερε να δώσει πολλές λύσεις, ο Εργκίν Αταμάν έκανε αναπροσαρμογή στα πλάνα του και επέλεξε τον Πολωνό σέντερ για τον δεύτερο τελικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ως εκ τούτου, η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει διαμορφωθεί ως εξής Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.