Για τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε η μητέρα του Έλληνα πρωταθλητή, Τζούλια, στην εκπομπη «Το Πρωινό».

*Διαβάστε εδώ: Roland Garros: Τέλος δρόμου για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, πέτυχαν τον στόχο τους

Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια, αφού χαρακτήρισε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, είπε πως είναι καλός μαθητής που μαθαίνει γρήγορα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του, αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. «Στη ζωή είναι πολύ καλύτερα», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι αποτελούν μία πολύ δεμένη οικογένεια.

«Δεν θα το έλεγα. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου και από τη δική μου πλευρά. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά», επισήμανε.


«Ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση»

Σχετικά με την επανένωση με την Πάουλα Μπαντόσα, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ανέφερε: «Είναι μία απόφαση που έχει παρθεί. Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου και για την ακρίβεια δεν είχα κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί, δεν είδα την Πάουλα ποτέ να παίζει τένις, οπότε μερικές φορές αυτά… συμβαίνουν… Αλλά από τον καιρό που την γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολύ αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτήν την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Πρέπει να τους στηρίζεις και όταν χρειάζονται τη στήριξή μου, θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους».

Απάντησε ακόμα και για το εάν τον βλέπει ερωτευμένο: «Αν είναι ερωτευμένος; Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στη ίδια δουλειά, που τους κάνει να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα, αλλά τα μεγάλα διαστήματα σε απόσταση που τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1tnn209nsp5)