Παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον νέο του προπονητή ο Παναθηναϊκός, συνεχίζει να κλείνει τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ του. Μετά την παραμονή του Γεβντάι και την συμφωνία με τον Μπάλντοκ, οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Σπέτσια για τη μεταγραφή για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Πλησιάζει σε συμφωνία με τη Σπέτσια για τη μεταγραφή του Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να περιμένει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι για τον πάγκο του, αλλά ταυτόχρονα δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια αναφορικά με την ενίσχυση τους. Η αγορά του Γεβντάι και η συμφωνία με τον ελεύθερο Μπάλντοκ φέρεται να ήταν μόνο η αρχή για το "τριφύλλι".

Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την Σπέτσια, έτσι ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να "πιέζει" από τη πλευρά του για συμφωνία.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού άλλωστε ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που το "τριφύλλι" κατέκτησε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις αποκρούσεις πέναλτι στον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ να έχουν μείνει στην ιστορία. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1ij1jr4zt)
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές παρά το γεγονός πως υπήρχε οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατομμύρια, "έκατσαν" ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τα βρήκαν στα 2,2 εκατομμύρια μαζί μ' ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%.