Μπορεί να βρίσκεται στην Αμερική για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά δε σημαίνει πως ο Λιονέλ Μέσι σταμάτησε να παρακολουθεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος σταρ μάλιστα, χαρακτήρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ως την καλύτερη ομάδα φέτος επειδή κατέκτησε το Champions League.

Καλύτερη ομάδα του κόσμου η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να οδηγεί τις ομάδες του στην κορυφή, με την Ίντερ Μαϊάμι να βρίσκεται στη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του MLS. Με τον Λουίς Σουάρες κάνουν πράγματα... θυμίζοντας την Μπαρτσελόνα του παρελθόντος και οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βέβαια στη συνέντευξη που παραχώρησε, όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη ομάδα του κόσμου εκείνος απάντησε κατευθείαν την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη La Liga, αλλά και το Champions League.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος στη συνέχεια και σχολίασε πως αναφέρεται στο κομμάτι των αποτελεσμάτων, μιας και η "Βασίλισσα" σήκωσε το 15ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, ενώ αγωνιστικά θεωρεί πως υπερισχύει η Μάντσεστερ Σίτι του πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα

Με το Κόπα Αμέρικα να πλησιάζει και τον Αργεντίνο άσο να θέλει να οδηγήσει τη χώρα του σε άλλη μία επιτυχία, ο Μέσι σχολίασε πως οι αναμνήσεις του από το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ δεν έχουν φύγει και πως θυμάται πολλά από τότε.