Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος άφησε την Πάρμα για να δοκιμάσει την... τύχη του στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αλμέρε Σίτι. Ο Έλληνας μπακ μετά από 3,5 χρόνια στην Ιταλία βρήκε κάτι καινούργιο για το μέλλον του.

Επίσημα στην Αλμέρε Σίτι ο Βασίλης Ζαγαρίτης μετά την Πάρμα

Ένας από τους Έλληνες του εξωτερικού που βρέθηκε στην Ιταλία ηταν ο Βασίλης Ζαγαρίτης για λογαριασμό της Πάρμα, μετά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος μπακ μπορεί να μην είχε βασικό ρόλο, αλλά βοήθησε κι εκείνος από τη πλευρά του να επιστρέψει στη Serie A η ομάδα του.

Για αυτό το λόγο αποφάσισε να ψάξει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, με την Ολλανδία και την Αλμέρε Σίτι να μοιάζει ιδανική επιλογή. Δεν είναι λίγοι εκείνοι άλλωστε που με την μετακίνηση τους στη συγκεκριμένη χώρα, είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν στα ύψη.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι εκείνα των Κώστα Τσιμίκα και Γιώργου Γιακουμάκη που πήραν τις παραστάσεις που χρειάζονταν και επέστρεψαν καλύτεροι. Την ίδια ευκαιρία έχει τώρα ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος υπέγραψε για 2+1 χρόνια με την ομάδα που βρίσκεται στην Eredivisie.

Ο πρώην αριστερός μπακ του "τριφυλλιού" στις δηλώσεις του ανέφερε πως: "Πιστεύω στο έργο που γίνεται στη Αλμέρε και το να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο στην Ολλανδία είναι κάτι που ήθελα πολύ. Το παιχνίδι εδώ είναι πάντα πολύ επιθετικό, οι ομάδες δημιουργούν πολύ χώρο για να παίξουν ποδόσφαιρο".