Ήταν έτοιμοι να γίνουν συμπαίκτες και να κατακτήσουν μαζί όλη την Ευρώπη, αλλά η μοίρα τους είχε... άλλα σχέδια. Ο Νίκος Γκάλης περίμενε πως και πως να αγωνιστεί μαζί με τον Ντράζεν Πέτροβιτς στην ίδια ομάδα, αλλά εκείνο το δυστύχημα τους άφησε μ' ένα μεγάλο... Αν.

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γκάλη για την απώλεια του Ντράζεν Πέτροβιτς

31 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (07/06) από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς, του απίστευτου μπασκετμπολίστα από την Κροατία που ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για να ανεβάσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Νίκος Γκάλης που ανυπομονούσε να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Πέτροβιτς, θυμήθηκε εκείνη την ημέρα και μέσω μίας δημοσίευσης του στα social media αναρωτήθηκε πως θα ήταν τα πράγματα αν είχαν υπάρξει όντως συμπαίκτες εκείνη την περίοδο

Ο θρυλικός έλληνας παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σαν σήμερα χάθηκε ο Drazen. Στα ελληνικά έχουμε μία παροιμία: Χάθηκε η μπάλα! Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζουμε μαζί. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου είχε πει ότι είχαν συμφωνήσει και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα και η απώλεια του Drazen άφησαν το basketball φτωχότερο. R.I.P Drazen Petrovic 7/6/93".