Επίσημα τέλος από τον πάγκο του Περιστερίου τέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ομοσπονδιακό προπονητή και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσημα τέλος από το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης

Το Περιστέρι επικράτησε με 75-71 του Άρη και κατέκτησε την τρίτη θέση στη Basket League, με τον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει στη συνέντευξη του πως αποχωρεί από την ομάδα μιας και δεν τα βρήκε με τη διοίκηση.

Λίγες ώρες αργότερα, η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που ευχαριστούσε τον προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την συνεισφορά του στην ομάδα, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

"Η ΚΑΕ Περιστερι bwin ευχαριστεί τον Βασίλη Σπανούλη για τα δυο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του διαδρομής.

Στην κοινή μας προσπάθεια η ομάδα την πρώτη χρονιά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε την 3η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League. Τη δεύτερη χρονιά έγραψε ιστορία συμμετέχοντας στο Final Four του Basketball Champions League, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος."