Ο Στίβεν Τσούμπερ κατάφερε να πείσει τον προπονητή της Εθνικής Ελβετίας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Euro 2024. Ο Μουράτ Γιακίν ανακοίνωσε τους 26 παίκτες που θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας, με τον Λεωνίδα Στεργίου να κερδίζει κι εκείνος τη θέση του στο ρόστερ.

Με Τσούμπερ και Στεργίου στο Euro 2024 η Εθνική Ελβετίας

Την ευκαιρία να βοηθήσει σε ακόμη μία διοργάνωση την εθνική Ελβετίας θα έχει ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των 26 ατόμων που θα ταξιδέψουν για την Γερμανία για το Euro 2024.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή του στα φιλικά προετοιμασίας της χώρας, με το εντυπωσιακό γκολ του κόντρα στην Εσθονία να επισφραγίζει τις καλές εμφανίσεις του.

Ο Τσούμπερ είχε πει στο παρελθόν "όχι" στην εθνική του ομάδα λόγω ενός τραυματισμού που είχε πριν το Μουντιάλ του 2022. Η Ελβετία θα τεθεί αντιμέτωπη στον όμιλο της με τις Γερμανία, Σκωτία και Ουγγαρία.

Στο Euro 2024 θα βρεθεί και ο Λεωνίδας Στεργίου, με τον ομογενή στόπερ της Στουτγκάρδης, αλλά και παίκτες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως ο Μανουέλ Ακάντζι της Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκρανίτ Τσάκα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.