Ο δεύτερος τελικός της Basket League μπορεί να είχε τον Ολυμπιακό σε ρόλο θριαμβευτή καθώς πλέον οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-0 στη σειρά επί του Παναθηναϊκού AKTOR και είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, είχε όμως και... γερά νεύρα στο φινάλε με τον Εργκίν Αταμάν να ξεσπά πάνω στον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (και της χρονιάς γενικότερα) είχε έντονο... μπιφ με τον Κώστα Σλούκα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u2bzyq7yax)

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού βρήκε ξανά την... όρεξη του ώστε να αρχίσει το "αμερικανικό" και αγαπημένο του trash talking όταν έβαλε ένα καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε μπροστά στον Γκριγκόνις. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u28c8swxi1)

Κάπου εκεί ο Αταμάν ξέσπασε καθώς ο Κάνααν δε σταματούσε να μιλάει και έτσι πήρε δύο τεχνικές ποινές, κάτι που σήμανε τη δεύτερη σερί αποβολή του καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u2ib7ivvgx)

Μέσα στην όλη... μανούρα, ο Αϊζάια Κάνααν βρήκε την ευκαιρία να... ανοίξει ξανά κουβέντα με τον Κώστα Σλούκα με τις κινήσεις των δύο να αποδεικνύουν τη μεταξύ τους "συμπάθεια" (επιδεικτικά έκανε την χειρονομία που δείχνει τα "χρήματα" που πήρε ο αρχηγός των πράσινων) ενώ οι κουβέντες τους... μόνο κρυφές δεν έμεναν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u2gtqj5nxt)