Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League του Παναθηναϊκού AKTOR και έκανε το 2-0 στη σειρά. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως είναι απλά μία επικράτηση και τίποτα παραπάνω.

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Είναι απλώς μία ακόμη νίκη, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για ακόμη ένα παιχνίδι έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα και βρήκε τις λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να βρει σκορ όταν κολλούσε. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ξανά πλουραλισμό στην επίθεση, με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός πως πρόκειται για μία νίκη και τίποτα παραπάνω, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του δυσκόλεψαν τον Παναθηναϊκό να βρει εύκολα σκορ στο παιχνίδι.

"Ο χαρακτήρας μιας ομάδας πάντα παίζει ρόλο, αλλά δεν ήταν μόνο η καρδιά, ήταν και η ποιότητα των παικτών.

Το πόσο συμπαγής ήταν, το πώς παίξαμε μαζί. Σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά. Δυσκολέψαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό να βρει σκορ. Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι με διαφορές κοντά σε διψήφιο αριθμό. Είδατε πόσο καλή ομάδα είναι και τι σουτ έβαλε στο τέλος και πλησίασε.

Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μου να νιώσει κάτι παραπάνω από τη χαρά για τη σημερινή νίκη, από απλώς μια ακόμα νίκη. Η σειρά είναι best-of-five, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο σούταρε την μπάλα πολύ καλά. Έπαιξε με λιγότερη πίεση από το πρώτο που ήταν στο γήπεδό τους. Εμείς αντίστοιχα σε αυτό το ματς, είχαμε την πίεση. Ξεδιπλώσαμε τα χαρακτηριστικά μας στο παρκέ όπως θέλαμε."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1u2jabax29l)