Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε και στο Game 2 των τελικών της Basket League από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 92-86 στο ΣΕΦ και να κάνουν το 2-0 στη σειρά, σ' ένα ακόμη επεισοδιακό παιχνίδι που είχε... τρίτο ημίχρονο! Στο επίκεντρο ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ξέσπασε κατά πάντων και είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ κάλεσε τις Αρχές να κάνουν έρευνα αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του φαληρικού σταδίου.

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ από την πλευρά της έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της πως θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα όσα δημοσίευσε και είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία και χαρακτήρισε ως "κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά".

Γιαννακόπουλος: Το ξέσπασμα κατά πάντων και το... κάλεσμα των Αρχών

Η... αρχή έγινε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ όπου με σωρεία δημοσιεύσεων με αλλεπάλληλα stories στο Instagram, απευθύνθηκε με πολύ σκληρή γλώσσα κατά της ΕΟΚ, του Λιόλιου, των διαιτητών, της κυβέρνησης και της Βάσως Τσαρούχα (σ.σ το περιεχόμενο δεν είναι δυνατόν να αναδημοσιευτεί).

Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ... έβραζε με τις αποφάσεις των διαιτητών με αποτέλεσμα να σχολιάζει συνέχεια live στα social media τα όσα διαδραματίζονταν, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με ανάρτηση του στους επίσημους λογαριασμούς του τόνισε πως "σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταθούμε στην δράση και όχι στην αντίδραση" και πως θα πρέπει να γίνει έρευνα από τις Αρχές για τα όσα συνέβησαν στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.".

giannakopoulos_story


Ολυμπιακός: "Προχωράμε σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού για τα όσα κατάπτυστα λέει"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει σε καταγγελία για τα "κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά που λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και διαιτητών". ενώ επισήμανε πως περιμένει την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού".