Η Εθνική Ελλάδος... κοίταξε στα μάτια την Γερμανία στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Borrusia Park" στο Γκλάντμπαχ όμως ηττήθηκε με 2-1 και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει περισσότερα γκολ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε υπογράμμισε ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι άξιζαν να βρίσκονται στο Euro 2024 και επισήμανε πως υπάρχει στεναχώρια για το γεγονός ότι η "γαλανόλευκη" δεν θα βρίσκεται στη διοργάνωση!

Παπαδόπουλος: Η Εθνική Ελλάδος, το Euro 2024 και η... στεναχώρια

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε τη δική του ανάλυση για την ήττα της Εθνικής από την Γερμανία και εστίασε στις ευκαιρίες που δεν μετουσίωσαν σε γκολ οι Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως τόνισε έχουν προσφέρει πολλά στην "γαλανόλευκη" και απέδειξαν γιατί άξιζαν να βρίσκονται στο Euro 2024.

Παράλληλα, αναφερόμενος προφανώς στον αγώνα με την Γεωργία όπου η Ελλάδα έχασε την πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας στη διαδικασία των πέναλτι, ανέφερε ότι ένα παιχνίδι δεν μπορεί να ισοπεδώσει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει.

Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και σε όλο το παιχνίδι, το πλάνο μας πήγε εξαιρετικά.

Σταθήκαμε άτυχοι, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τέλος για να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές, έχουν προσφέρει πολλά στην Εθνική, αξίζουν πολλά και είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα έχει επιτυχίες με αυτούς".

Για το αν αυτή η ομάδα άξιζε να είναι στο EURO 2024: "Και το είπα και το πιστεύω και από πριν το πίστευα. Δεν μπορεί να ισοπεδώσει ένα παιχνίδι όλη αυτή την προσπάθεια και την εικόνα. Απέδειξαν σήμερα ότι αξίζαν να είναι στο EURO και μας στεναχωρεί αυτή η εικόνα γιατί δεν θα είμαστε στη διοργάνωση".