Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση του και τον μετραγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μια από τις θέσεις που "καίει" τον "δικέφαλο του βορρά" είναι αυτή του εξτρέμ. Στο στόχαστρο των "ασπρόμαυρων" βρίσκεται ο Νιγηριανός, Κιντέρα Ετζούκε ο οποίος αποχώρησε ωως ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέρεται πως είναι ο... εκλεκτός για την μεσοεπιθετική γραμμή των Θεσσαλονικιών!

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Κιντέρα Ετζούκε - Το who is who του παίκτη

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στον... πυρετό του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού του ενόψει της νέας σεζόν, εξετάζει την περίπτωτη του Νιγηριανού, Κιντέρα Ετζούκε ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή' τομή και να επιτευχθεί το μεταξύ τους deal.

GOAL | CHIDERA EJUKE | STVV - RAFC | 2023-2024

Ο Ετζούκε αγωνίστηκε τη περσινή σεζόν ως δανεικός στην Αντβέρπ όπου σε 39 συμμετοχές που κατέγραψε σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2022/23 είχε δοθεί δανεικός στην Χέρτα Βερολίνου όπου και αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις με απολογισμό 3 ασίστ ωστόσο είχε χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του στη Βαλερένγκα, από την οποία τον απέκτησε το 2019 η Χέρενφεν η οποία τον πούλησε έναν χρόνο αργότερα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο διάστημα παραμονής του στην ρωσική ομάδα, κατέγραψε συνολικά 56 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. Με το εθνόσημο έκανε το ντεμπούτο του το 2020 και εκ τοτε έχει αγωνιστεί σε 8 ματς.