Δύσκολες στιγμές στον Παναθηναϊκό που θρηνεί για την απώλεια ενός πολύ αγαπητού ατόμου! O Πάρης Δερμάνης, ο επί σειρά 17 ετών φροντιστής της ομάδας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών βυθίζοντας σε βαρύ πένθος το "τριφύλλι". Ο ίδιος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου όταν και είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο πριν το Game 4 των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι και είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα στις 16 Μαΐου. 

Πένθος στον Παναθηναϊκό με την απώλεια του Πάρη Δερμάνη

Την τραγική είδηση του θανάτου του Πάρη Δερμάνη έκανε γνωστή ο υπεύθυνος ασφαλείας των "πράσινων" Μιχάλης Γεωργαντής μέσω ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. "Μεγάλε φίλε κάποτε θα τα ξαναπούμε" , το μύνημα του που "ραγίζει" καρδιές.

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν φροντιστής του Παναθηναϊκού τα τελευταία 17 χρόνια και ήταν αρκετά αγαπητός σε όλη την "πράσινη" οικογένεια. Στο παρελθόν είχε δουλέψει και στην ΑΕΚ σε αντίστοιχη θέση. Μάλιστα, οι παίκτες του Άρη στον αγώνα πρωταθλήματος είχαν δώσει στο "τριφύλλι" μια φανέλα που υπήρχε το μήνυμα "Πάρη κράτα γερά" και έφερε τις υπογραφές όλων των παικτών ως ένδειξη συμπόνοιας.