Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει η τραγική είδηση του θανάτου του φροντιστή του Παναθηναϊκού AKTOR, Πάρη Δερμάνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε τη ζωή του από την 1η Μαΐου. O Ολυμπιακός και άλλες ΚΑΕ όπως και η ΕΟΚ έσπευσαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια για την απώλεια ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου στις τάξεις όλων των ομάδων.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Ειλικρινή συλληπητήρια - Καλό ταξίδι Πάρη Δερμάνη"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε άμεσα τα συλληπητήρια της για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη τον οποίο και αποχαιρέτησε μέσω ανακοίνωσης της στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Καλό ταξίδι..."


Ο Sports Director του Ολυμπιακού έκανε retweet το post του Παναθηναϊκού AKTOR, γράφοντας: "Καλό ταξίδι Πάρη".


Τα συγκλονιστικά μηνύματα των ΚΑΕ και της ΕΟΚ 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η ΕΟΚ εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια με συγκλονιστικά λόγια για τον Πάρη Δερμάνη. "Ως αντίπαλος υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ" τόνισε η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson αναφέρει
:

"H οικογένεια της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εκφράζει τη θλίψη της και συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο για το χαμό του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Ο αγαπημένος μας Πάρης, είχε υπηρετήσει με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, επί σειρά ετών τη «Βασίλισσα» επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου ως Υπεύθυνος Ασφαλείας, αλλά και ως «αντίπαλος» υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στον Παναθηναϊκός BC ACTOR.

Καλό κατευόδιο, αγαπημένε Πάρη".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".