Τίτλοι τέλους ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Ρότζερ Γκριμάου! Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Καταλανό προπονητή ο οποίος αποχώρει μετά από έναν χρόνο στην τεχνική ηγεσία δίχως να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα σε κάποιον τίτλο από τους... τέσσερις που διεκδικούσε μέσα στη σεζόν.

Τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Ρότζερ Γκριμάου

Σε... αναμενόμενο τέλος ήρθε η Μπαρτσελόνα με τον Ρότζερ Γκριμάου! Ο Καταλανός τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει τους "μπλαουγκράνα" σε κάποιον τίτλο και φυσικά η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απογοητευτική σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ACB. "Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν θα συνεχίσει στον μπλαουγκράνα πάγκο. Ρότζερ, σε ευχαριστούμε πολύ και καλή τύχη", ανέφερε στην ανάρτηση της η καταλανική ομάδα.


Οι Καταλανοί υπό τις οδηγίες του Γκριμάου, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Liga Endesa από τη "Βασίλισσα"  , αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό και έμειναν εκτός από το Final Four Της Euroleague, ενώ δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ισπανίας. Ο ίδιος αποχωρεί μετά από μια σεζόν καθώς είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας στις 26 Ιουνίου του 2023.

Με τον Γκριμάου στο "τιμόνι" η Μπαρτσελόνα μέτρησε 23 νίκες και 11 ήττες στη κανονική διάρκεια της Liga Endesa, ενώ έχασε έναν από τον μεγάλο της στόχο, να βρεθεί στο Final Four της Euroleague τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 22-12.