Η είδηση του θανάτου του Πάρη Δερμάνη σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και το ελληνικό μπάσκετ! Δυο παίκτες που είχαν συνεργαστεί μαζί του όταν και αγωνίζονταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού", ο Μάικ Τζέιμς και ο Μάριο Χεζόνια εξέφρασαν τη βαθιά οδύνη και τα ειλικρινή τους συλληπητήρια για την απώλεια του άλλωστε φροντιστή τους για τον οποίο μίλησαν με ξεχωριστά και συγκινητικά λόγια!

Χεζόνια για Δερμάνη: "Η ψυχή του ΟΑΚΑ - Ο ορισμός του Παναθηναϊκού"

"Ραγίζει" καρδιές το μύνημα του Μάριο Χεζόνια στα social media για τον Πάρη Δερμάνη με τον οποίο είχε συνυπάρξει το διάστημα της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τον άλλοτε φροντιστή του ως την "ψυχή του ΟΑΚΑ", ενώ εξέφρασε την αγάπη του στο πρόσωπο του και τόνισε ότι θα του λείψει πολύ.

"
Ο ορισμός του Παναθηναϊκού, η ψυχή του ΟΑΚΑ. Σ' αγαπώ αφεντικό μου, θα μου λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου", έγραψε στην συγκινητική ανάρτησή του στα social media ο Χεζόνια.


Μάικ Τζέιμς: "Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου"


Ο Μάικ Τζέιμς είχε συνυπάρξει με τον Πάρη Δερμάνη στις δυο θητείτες του στο "τριφύλλι" τόσο τη σεζόν 2016/17 όσο και στην επιστροφή σοτυ στους "πράσινους" το 2018. Ο αστέρας της Μονακό αποχαιρέτησε μέσω story του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, τον άλλοτε φροντιστή του γράφοντας χαρακτηριστικά πως: "Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου".


james_story