Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League του Παναθηναϊκού AKTOR και απέχει μία νίκη από το πρωτάθλημα. Οι εξελίξεις όμως τρέχουν καθώς μετά τα χθεσινά γεγονότα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται να απέχει από την Εθνική Ελλάδος.

Ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποχή από την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέχεια των προηγούμενων αναρτήσεων του και το ξέσπασμα το οποίο έκανε στα social media, ανέβασε ακόμη μια και σχολίασε πως σκέφτεται να απέχει εκείνος και οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR από την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά τα λόγια του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία...που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ.

Ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος...Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο. Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπευθύνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν."