Παρά τα δημοσιεύματα που έρχονται από τη Γαλλία πως ο Μάικ Τζέιμς έχει συμφωνήσει με τη Μονακό για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Ντονάτας Ουρμπόνας ανέφερε πως ο MVP της Euroleague και η γαλλική ομάδα δεν τα έχουν βρει ακόμη, με τον Αμερικάνο μάλιστα να σκέφτεται έντονα τη μεταγραφή του.

Σκέφτεται τη μεταγραφή του ο MVP της Euroleague, Μάικ Τζέιμς 

Ένα δημοσίευμα από τον Ντονάτας Ουρμπόνας... ανοίγει την όρεξη των μνηστήρων που ενδιαφέρονται την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο να αναφέρει πως ο MVP της Euroleague και η Μονακό δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία.

Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης δείχνει πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο και να ψάξει κάπου αλλού την καριέρα του, την ώρα που εξετάζει τις επιλογές του με πλειάδα ομάδων να ενδιαφέρονται για την υπογραφή του.

Χαρακτηριστικά ο Ουρμπόνας ανέφερε: "Μάικ Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα στην επέκταση του συμβολαίου τους. κάτι που οδηγεί τον MVP της Euroleague να εξετάσει και άλλες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά. Σκέφτεται σοβαρά να φύγει από το Μονακό, σύμφωνα με πηγές".