Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Πάρης Δερμάνης έχασε τη μάχη που έδινε και έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (08/06). Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού AKTOR είχε αφήσει ανεξίτηλη την υπογραφή του στην ομάδα, με πλήθος προσωπικοτήτων του μπάσκετ να τον αποχαιρετά και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

Το αντίο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον φροντιστή του Παναθηναϊκού AKTOR, Πάρη Δερμάνη

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν ένας άνθρωπος που σέβονταν όλοι στο ευρωπαϊκό αλλά και στο παγκόσμιο μπάσκετ, με την είδηση του θανάτου του να έχει συγκινήσει όλους όσους εκείνους συνεργάστηκαν μαζί του και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω μίας ανάρτησης του στα social media αποχαιρέτησε τον φροντιστή του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να γράφει: "Καλό ταξίδι Πάρη και ευχαριστώ για όλα".

dermanis_antetokounmpo

Τι ανέφεραν για τον Πάρη Δερμάνη ο Βασίλης Σπανούλης και ο Έτορε Μεσίνα

Το δικό του αντίο στον Πάρη Δερμάνη είπε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδος, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συνεργάστηκε αρκετά χρόνια με τον φροντιστή του Παναθηναϊκού στην κοινή τους θητεία στους "πράσινους".

dermanis_spanoulis

Η παρουσία του Δερμάνη στον Παναθηναϊκό ήταν τόσο χαρακτηριστική ακόμη και για τους αντιπάλους, με τον Έτορε Μεσίνα από τη πλευρά του να αποχαιρετάει κι εκείνος τον φροντιστή των "πρασίνων" γράφοντας στα social media:

"Κάθε μέρα, εκατοντάδες σπουδαίοι άνθρωποι δουλεύουν πίσω από τα φώτα για να βοηθούν τους προπονητές και τους αθλητές να παίζουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Σήμερα, χάσαμε έναν από τους καλύτερους, με το χαμόγελό του και τη θετική του διάθεση. Πάρη, ο Θεός να σε ευλογεί".

dermanis_etore_messina

Αποχαιρέτησαν τον Πάρη Δερμάνη ο Ιτούδης και ο Πιτίνο

Ένας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκε πολλά χρόνια με τον Πάρη Δερμάνη στο "τριφύλλι" σαν βοηθός προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος τον αποχαιρέτησε ως... πρωταθλητή!

"Δυστυχώς, σήμερα "έφυγε" ένας Φίλος. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Πάρης Δερμάνης ήταν Πρωταθλητής και "έφυγε" από την ζωή ως Πρωταθλητής. Καλό ταξίδι φίλε".



Μπορεί να μη συνυπήρξαν για αρκετό καιρό, αλλά ο Πάρης Δερμάνης κέρδισε τον απόλυτο σεβασμό του Ρικ Πιτίνο, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να αναφέρει: "Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Πάρη. Θα λείψεις πάρα πολύ σε όλους μας".