Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε μία πολύ άσχημη σεζόν σε Euroleague και ACB, ολοκληρώνοντας τη χρονιά χωρίς να κατακτήσει κάποιο τίτλο. Οι "μπλαουγκράνα" βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα τους φέρει ξανά στην κορυφή.

Στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα ο Πεναρόγια

Ακόμη ένα όνομα βρίσκεται στο προσκήνιο για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον Χοάν Πεναρόγια να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των "μπλαουγκράνα" σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο πρώην τεχνικός της Μπασκόνια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ανάλαβει την τεχνική ηγεσία της καταλανικής ομάδας.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη απομάκρυνση του Ρότζερ Γκριμάου από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Πεναρόγια εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του στους "μπλαουγκράνα", με τον 55χρονο τεχνικό να είναι ελεύθερος από τον περασμένο Οκτώβριο.


Δεν τα βρήκε με τον Πασκουάλ η Μπαρτσελόνα - Στο κάδρο Λάκοβιτς και Ιτούδης

Τα ονόματα των Λάκοβιτς και Ιτούδη έπαιζαν αρκετά στα δημοσιεύματα, με τον Τσάβι Πασκουάλ από πρώτο... φαβορί να βγαίνει τελικά από το κάδρο μιας και οι δύο πλευρές είχαν πολλές διαφωνίες στις συζητήσεις τους, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν. 

"Αν δεν υπάρξει κάποια ξαφνική και απρόσμενη αλλαγή στο σενάριο, ο Τσάβι Πασκουάλ, δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ήταν ο βασικός υποψήφιος για μεγάλο κομμάτι της διοίκησης, αλλά τελικά αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η υπόθεση. Αυτή την στιγμή, η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι πολύ μεγάλη."