Είναι ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Φώτης Ιωαννίδης, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να βλέπει πως η ατυχία του χτύπησε την... πόρτα μιας και αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Γερμανία, με τον Έλληνα παίκτη να επιστρέφει στην Αθήνα για εξετάσεις.

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Ιωαννίδης - Εκτός με Μάλτα και ο Μπουχαλάκης

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις εμφανίσεις του να προσελκύουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να έχουν κάνει πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Ο επιθετικός του "τριφυλλιού" αγωνίστηκε ως βασικός στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, αλλά μετά από δέκα λεπτά αγώνα αποχώρησε από τον αγώνα σφαδάζοντας από τους πόνους, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Ο τραυματισμός αυτός "θορύβησε" πέραν από τον Παναθηναϊκό και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα για να δει το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.



Εκτός από το φιλικό κόντρα στη Μάλτα εκτός από τον Ιωαννίδη, θα μείνει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού να αισθάνεται ενοχλήσεις και προτίμησε να προφυλαχθεί για να μην υπάρξει τίποτα χειρότερο.