Από την Κρήτη και τον Όφη ο Χρήστος Μανδάς βρέθηκε στην Ιταλία και την Λάτσιο, με τον Έλληνα γκολκίπερ να πραγματοποιεί μία εξαιρετική πρώτη χρονιά με τους "λατσιάλι", γεγονός που κάνει την Ίντερ να ενδιαφέρεται έντονα για τη μεταγραφή του.

Ενδιαφέρεται για τη μεταγραφή του Μανδά από την Λάτσιο η Ίντερ

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Προβεντέλ, κάτω από τα γκολπόστ της Λάτσιο. Ο Έλληνας γκολκίπερ στην πρώτη του χρονιά στη Serie A έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, κάνοντας τους οπαδούς της ομάδας να φωνάζουν το όνομα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvifjc56uzd)
Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήρε τη δύσκολη απόφαση να "εγκαταλείψει" την Ελλάδα και τη Super League για να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ιταλία, με τον Μανδά να δικαιώνεται απόλυτα για το... ρίσκο του.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 22χρονου πορτιέρο, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Ίντερ, με τους "νερατζούρι" να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία και την Gazzeta Dello Sport.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως: "Καθιερώθηκε στο δεύτερο μέρος της σεζόν, τόσο που το όνομά του κατέληξε στα μπλοκάκια αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Ο σύλλογος του Κλαούντιο Λοτίτο δυσκολεύεται να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2028.

Και σε περίπτωση πώλησης, το κέρδος θα ήταν τεράστιο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο παίκτης αγοράστηκε για μόλις 1 εκατομμύριο. Τώρα θα χρειαζόταν ένα ποσό τουλάχιστον 15 φορές μεγαλύτερο για να φύγει. Ο Μανδάς αρέσει στην Ίντερ και στον Ιντζάγκι, που έχει κάνει θετικές αναφορές. Ο Μανδάς ξεχώρισε στο πρωτάθλημα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Προβεντέλ."