Άσχημα είναι τα μαντάτα από τον αγώνα της Ελβετίας κόντρα στην Αυστρία στο φιλικό προετοιμασίας για το Euro 2024, καθώς στο 40ο λεπτό ο Στίβερ Τσούμπερ ένιωσε ενοχλήσεις, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον κίνδυνο να χάσει τη διοργάνωση της Γερμανίας να είναι ορατός.

Τραυματίστηκε και ανησυχεί για το Euro 2024 ο Τσούμπερ της ΑΕΚ

Άτυχος για ακόμη μία φορά στάθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να τραυματίζεται στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της Ελβετίας κόντρα στην Αυστρία και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του.

Ο ποδοσφαιριστής της "Ένωσης" λίγες μέρες πριν είχε πείσει τον προπονητή του για να τον συμπεριλάβει στην τελική 26άδα που θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά το μυϊκό πρόβλημα που φέρεται να αντιμετωπίζει κάνει δύσκολη τη παρουσία του εκεί.

Ο Μουράτ Γιακίν μόλις είδε τις ενοχλήσεις του παίκτη του τον αντικατέστησε αμέσως, με το μέγεθος του τραυματισμού να γίνεται γνωστό τις επόμενες ημέρες, με τον Τσούμπερ να είναι κοντά να χάσει ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά το Μουντιάλ 2022.