Την ώρα που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμοιαζε με το 1,5 πόδι να βρίσκεται στην Αυστρία για τη μεταγραφή του στη Σάλτσμπουργκ, ήρθε η μεγάλη ανατροπή και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν.

Είπε "όχι" στη Σάλτσμπουργκ για τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντέλιας μετά από συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε πως καλύτερο για εκείνον και την καριέρα του τελικά είναι να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, δέχθηκε μία τεράστια πρόταση που τον ικανοποιούσε, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" αν έλεγε το "ναι" να έμπαινε στο ταμείο του το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κωνσταντέλιας όμως μετά τη συζήτηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ άλλαξε γνώμη και τη δεδομενή στιγμή δεν πωλείται. Ίσως αν στο μέλλον έρθει μία μεγαλύτερη πρόταση από κάποιο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι δύο άνδρες να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Η Σάλτσμπουργκ προσπαθούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο να πείσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να δώσει τη συγκατάθεση της, αλλα ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως τη δεδομένη στιγμή θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα με όραμα τους ομίλους του Champions League.