Ο Μίλτος Τεντόγλου "εκτόξευσε" για ακόμη μια φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης και απέδειξε γιατί τον αποκαλούν "Βασιλιά" του μήκους! Ο Έλληνας πρωταθλητής άφησε άπαντες με το... στόμα ανοιχτό με το "μυθικό" του άλμα στα 8,65μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το οποίο του χάρισε το χρυσό μετάλλιο! Η ΕΟΚ συνεχάρη τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη τον οποίο και αποθέωσε χαρακτηρίζοντας τον ως αθλητή- φαινόμενο και πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1uvkazrl8bt)

Η ΕΟΚ αποθεώσε τον Μίλτο Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού

Ο "χρυσός" Μίλτος Τεντόγλου γέμισε με δάκρυα χαράς και περηφάνειας όλους τους Έλληνες μετά το φοβερό του επίτευγμα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης με το αδιανότητο άλμα του στα 8,65μ. και η ΕΟΚ συνεάρη μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε τον Έλληνα πρωταθλητή τον οποίο αποκαλεί μεταξύ άλλων και... φαινόμενο. 


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο Μίλτος των ρεκόρ, ο ασυναγώνιστος Μίλτος Τεντόγλου, “πέταξε” σε μια ακόμα κορυφή και μαζί του όλη η φίλαθλη Ελλάδα, “πέταξε” από χαρά. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης τρίτο συνεχόμενο για τον ίδιο, έφερε τον Τεντόγλου για 11η φορά στο βάθρο και 10 από αυτές στο ψηλότερο σκαλί.

Ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να πανηγυρίζει ενωμένος κάθε επιτυχία και η ΕΟΚ, το ΔΣ και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος συγχαίρουν θερμά τον Μίλτο, έναν αθλητή που εκτός φαινόμενο είναι και πρότυπο ήθους και συμπεριφοράς.

Ενα μεγάλο “μπράβο”, μέχρι το επόμενο, που είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσει".